Find os her

Om os

Synergy Lighting er en førende leverandør af professionelle og bæredygtige belysningsløsninger. Vi beskæftiger os udelukkende med energieffektiv belysning. Vi kan i kraft af vores mange års erfaring med lys og belysning, tilbyde fremtidens intelligente belysningsløsninger, som sikrer vore kunder en langsigtet og rentabel installation.

Hvem er vi

Synergy Lighting blev etableret I 2011 på Frederiksberg. Vi er en lille organisation med en stor passion for belysning og projektarbejde fra start til slut.

Vi håndterer alle dele internt, fra projekteringsfasen som inkludere mapping af kundens eksisterende ejendomme, til belysningsberegninger og endelig installation.

På baggrund af dette har vi deltaget I  alt fra store kommunale ESCO projekter, til udendørs belysning og mindre optimeringer af industri virksomheders produktionsbelysning.

Det der driver os

Uden vores kunder er vi ingenting. Dette er gundværdien i virksomheden. Ærlig service betyder et opgør med salgs tricks og at love mere end man holder. Det er usundt.

Vi arbejder derfor altid målrettet efter en ærlig løsning som alle partner kan acceptere og sikre os derfor altid et langvarigt og ærligt samarbejde med vores kunder.

Vi er står klar til at svare spørgsmål og tage en generel snak om muligheder og samarbejde.

Ring: +45 3535 2534
Mail: info@synergy-light.dk